Lund City

Lördagsöppet på Vattenhallen – med Robotshow

Nyfiken på vetenskap? Välkommen till oss!

På Vattenhallen Science Center finns det mycket att upptäcka. Se en spännande show på stora scenen, utforska våra 5 interaktiva utställningar, prova experimenten i röda korridoren och gå på visning i planetariet.

DAGENS SHOWER

Kl 13.00 – Robotshow 

I Robotshowen har vi kul med programmering! Vi lär oss att programmera och styra en robot och vi söker svar på vad robotar är duktiga på och hur en robot kan uppfatta sin omgivning.

15:00 – Luft- och Vattenshow

Vi ställer oss frågor som: Kan man väga luft? hur uppstår en tornado? vad händer vid kokpunkten? Vi demonstrerar också hur man skapar moln.

DAGENS TEMA

Programmering
Testa olika experiment och aktiviteter på tema robotar och programmering.Temaaktiviteter och shower ingår i entrébiljetten.

PLANETARIET 
Planetariet har visningar kl 14 samt 14.45, biljetter köps separat i vår webshop eller i kassan. Rekommenderad ålder från 5 år. Se vilka visningar som ges den här helgen på vår hemsida Planetarievisningar.
On Sundays at 13.00 we offer a show in English in the planetarium. To find this weekends’ show, go here.

Missa inte att gå en guidad visning i vår utställning om Tarmkanalen! Gratisbiljetter delas ut i kassan, begränsat antal platser – först till kvarn.

Varmt välkomna till oss!

Vattenhallen Science Center
Öppettider för allmänheten: Lördag – söndag och under skollov, kl 12-17 
Vattenhallens biljettshop

Datum, Tider, Plats

Lördag 1 juni 2024, kl 12:00

Om 6 dagar
Visa fler tider...
  • Vattenhallen Science Center
  • Vattenhallen Science Center

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.