Lund City

LIMUS Musikfest i maj

Försommarens motsvarighet till Nikolauskonserterna i december är LIMUS Musikskolas Musikfest i maj. Som det ska vara på en riktig fest så bidrar många och gästerna är talrika. Vi bjuder på sex unika internationella familjekonserter där ni får njuta av autentisk och unik musicerande – det kan vara en liten nybörjare på sin 16-dels fiol eller en vuxen oboist med avancerad repertoar. Vårt motto är sida vid sida, amatörer, proffs och allt däremellan. Varje konsert börjar med allspel på gehör och självklart får publiken vara med. Genom varje konsert guidar en programledare som kan få för sig att ställa lite proffsiga frågor och ser till att alla känner sig delaktiga. Nuförtiden måste vi tyvärr ta entré och för dessa konserter väljer man för en onumrerad plats mellan 98, 198 eller 298 kr/person. En biljett gäller hela helgen. Barn under 6 år, medverkande och funktionärer går in gratis.

Biljetter:

Biljetterna släpps 5 februari. Köp biljetter på ticketmaster.se eller genom att ringa till Visit Lund på 046-131415 måndagar, onsdagar och fredagar kl 11-14.

Du kan också köpa biljetter över disk i biljettkassan på Lunds stadsteater. För öppettider se visitlund.se

Ev. kvarvarande biljetter säljs i entrén vid konserterna. 

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Magle Konserthus
  • LIMUS Musikskola

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.