Lund City

Kvällsöppet: Julstök med julmarknad – dag 1 av 3

Välkommen till tre dagar med jul för alla sinnen under första advent-helgen. Vi inviger vårt Julstök med julmarknad med kvällsöppet på fredagen. OBS! Museet är stängt under dagen för förberedelser, och har i stället öppet kl 16–20!

Upplev julmarknaden på kvällstid, när museiparken är upplyst av lyktor, eldkorgar och ljusslingor. I marknadsstånden säljs julmat, julpynt och hantverk (som kanske blir julklappar). Julmarknaden breder ut sig både inomhus och utomhus.

Du kan även grilla korv, köpa varm mat och glögg, se luciatåg och lyssna på musik. I Bosmålatorpet och Blekingegården är brasan igång och Kulturens personal berättar om hur julen firades förr.

Fredagskvällens arrangemang riktar sig framför allt till vuxna, medan lördagen och söndagen även innehåller barnvänliga aktiviteter.

Under dagen är museet stängt för förberedelser, vi har i stället öppet kl 16–20.

Mer detaljerad info kommer!

Förköp biljett

Barn och ungdomar 0–18 år samt Kulturens medlemmar har fri entré och behöver inte köpa någon biljett till Julstöket.

Vuxen 160 kr
Pensionär 100 kr
Student 100 kr

Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort/studentkort i entrén om du väljer en rabatterad vuxenbiljett. Kulturarvskortet gäller inte vid förköp till evenemang.

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Kulturen i Lund
  • Kulturen i Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.