Lund City

KLAS HALLBERG – ATT LEVA INNAN MAN DÖR

En skrattfest om livets allvar

”Klas är i en klass för sig, en briljant presentatör. Att se Klas är som att betrakta en perfekt koordinerad symfoniorkester på en person” David JP Phillip

Nu släpper vi loss endorfinerna, skrattar oss hesa och gör oss påminda om att vi ska leva innan vi dör.

Vi går en framtid till mötes som är kantad av ovisshet, och vi lever i en tid med geopolitisk oro, ekonomisk osäkerhet och klimatförändringar. Hur ska man förhålla sig till alla dessa orosmoln och hur ska man hitta en kompass inombords där man faktiskt kan både bli handlingskraftig och må bra utan att stoppa huvudet i sanden? Jag går loss om mina tankar kring allt detta samtidigt som vi garvar och hittar lusten att just leva medan vi ändå är här på jorden.

Känn dig hjärtligt välkommen till en allvarsam skrattfest om att leva innan man dör.

Boka biljett tycker jag. Nu direkt? Välkommen!

/Klas

Klas Hallberg bjuder på en frustande livslustupplevelse i sann värmländisch stajl.

Klas Hallberg är ofattbart träffsäker och makalöst rolig. Han förenar existentiellt djup med vardaglig humor på ett elegant vis. Vår bästa jämförelse är nog en modernare variant av Tage Danielsson.

Läs mer om Klas på www.klashallberg.se

Biljetter:

Köp biljetter på ticketmaster.se eller genom att ringa till Visit Lund på 046-131415 måndag, onsdag och fredag kl 11-14.

Du kan också köpa biljetter över disk genom att gå till biljettkassan på Lunds stadsteater. För öppettider se visitlund.se

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • Klas Hallberg AB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.