Lund City

Kärlek i city

På lördagen den 10 februari presenteras för andra året i rad ”Kärlek i city” på Stortorget med bland annat en marknad i kärlekens tecken. Här hittar du lokal keramik och konst, stickat och närproducerat och mycket mer.

På marknaden träffar du:

❤️ Annika Nivestam Keramik – Sprid kärlek med presenter i grön eller vit stengodslera! Välj mellan drejade skålar, ljusstakar, muggar, blommor och söta burkar.
❤️ Ahlgrens Churros
❤️ Aliyah Samphani – vintagesmycken
❤️ Ekaterina – bakverk och godsaker såsom tryfflar, macarons, kola
och julkakor.
❤️ Eventboxes – Upptäck exklusiva gåvoboxar fyllda med vackra artificiella rosor och utsökt choklad i olika varianter och storlekar. Vi ses där för att dela kärlek och sprida glädje.
❤️ Grannkatten – småkakor, sött och salt och varm dryck.
❤️ Holmgrens – kött- och charkuteriprodukter, en klassiker i Lunds Saluhall sedan 1909.
❤️ Lyckebo gård erbjuder presentförpackningar som passar fint att ge bort på Alla Hjärtans dag. Presentförpackningarna innehåller våra unika sylter, marmelader och örtsalt som vi gör av det vi själva odlar.
❤️ Marie Karlsson – hemmastickade vantar och sockor.
❤️ Ottarps Torp – senap mald med kula, honung, chokladkräm fri från nötter och mjölk, bivaxdukar, surdegsbröd och bullar
❤️ Phil Design – kepsar i återbrukade tyger. Miljö, färg och glädje är mina ledord.
❤️ Precis praline UF – ett UF företag från Hvilans gymnasium som säljer praliner i olika smaker och färger.
❤️ Ragnhilds frukt o must – serverar varm äppelmust, även försäljning av must och sylt.
❤️ Ruxandra Rusu – målade ljus, målade muggar, armband och egentillverkade dekorationer av olika slag.

Så här ser scenprogrammet för dagen ut:

Kl. 11.00 – 11.20 Jake Lindholm – Countrysångare från Skåne med ambitionen att växa den europeiska countryscenen. Jake är en sann ”country boy at heart”, vilket inte bara återspeglas i hans kärlek till countrymusiken utan också i hans dragning till Nashville. Sedan början av sin karriär har Jake rest fram och tillbaka mellan Sverige och Nashville. Det är också i Nashville som Jake, tillsammans med amerikanska låtskrivare, skriver den mesta av sin musik.

Kl. 11.00 – 13.00 Issystrarna Elsa och Anna finns på plats på torget. Kom fram och prata lite, gör en high five eller få en kram.

Kl. 12.00 – 12.20 Lunds Operettsällskap bjuder på smakprov från operetten De glada Nibelungarna.

Kl. 13.00 – 13.20 Kör från Lars Erik Larsson gymnasiet (årskurs 3) framför sånger på temat kärlek.

Kl. 14.00 – 14.30 Studentorkestern Alter Kamereren fyller torget med livfull musik

Kl. 15.00 – 15.20 Vera och Holger – Vera och Holger är en piano/sångduo med mycket vana att spela ihop. De spelar en salig blandning av gamla och nya favoriter, och går ofta på improvisationsäventyr mitt i låtarna så försök hänga med. Är du sugen på lite soul/jazz/pop med en intim sättning så missa inte detta!

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Stortorget, Lund
  • Arrangemang Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.