Lund City

Jag tror det är vår därute

En verklighetsbaserad monolog om förlust, sorg och livets helande kraft.

Kan en mamma som har förlorat sina barn någonsin bli hel igen?

Irina, en högt uppsatt chef, kämpar mot en kontrollerande make som försvinner med deras barn efter att hon begär skilsmässa. Efter år av sökande, motgångar, förtvivlan, och byråkratiska hinder har livet tappat sin mening. Allt är tomt. Men så träffar Irina en person som väcker förbjudna känslor mitt i den obeskrivliga sorgen. Någonstans utanför det kompakta mörker som så länge har omgivit henne, anar hon ett varmt och inbjudande ljus som påminner om hur livet brukade kännas. Kan det vara våren?

“Jag tror det är vår därute” är en vacker, inspirerande och djupt berörande berättelse om människans enorma kraft och livets helande egenskaper. Pjäsen bygger på en verklighetsbaserad roman av Concita De Gregorio och är dramatiserad av den italienska konstnären Gaia Saitta, som även regisserar föreställningen.

I rollen som Irina ser vi Guldbaggevinnaren Maria Sundbom, känd från bland annat Fröken Frimans krig och Bron samt teaterföreställningar som den uppmärksammade monologen Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva på Uppsala Stadsteater.

Biljetter:
Köp biljetter på ticketmaster.se eller genom att ringa till Visit Lund på 046-131415 måndag, onsdag eller fredag kl 11-14.

Du kan också köpa biljetter över disk på Lunds Stadsteater. För öppettider se visitlund.se  

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • Riksteatern Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.