Lund City

Instructions for a Teenage Armageddon

En drabbande, berörande och hejdlöst rolig monolog om en omtumlande tonårstid.

Efter utsålda hus i London – nu kommer den drastiska monologen i en svensk översättning och iscensättning. Hur tar vi oss genom det kaos som tonåren kan vara?

En berörande och vansinnigt rolig coming-of-age story om en tjej som trots allt tog sig igenom sina stormiga tonår. Eileen är tretton år när hennes syster går bort i anorexia. Katastrofen skickar henne in i en tid av tuffa, nästan osannolikt brutala händelser.

Med ett rappt publiktilltal och mycket svart humor får vi följa Eileen från tretton till sjutton års ålder, genom en omtumlande metamorfos. En resa som navigerar i hur sorg och trauma kan sätta sina spår, om ensamheten och ilskan som tar över. Om att förlora sitt fotfäste, om kärlek, sex och nya oönskade familjemedlemmar.

Den lovordade texten är skriven av den unga brittiska dramatikern Rosie Day. I denna svenska uppsättning får vi se Alexandra Nordberg (bland annat Netflix-serien Kärlek & Anarki) i rollen som Eileen.

Biljetter:

Köp biljetter på ticketmaster.se.

Du kan också ringa till Visit Lund på 046-13 14 15 och köpa biljetter över telefon. Ordinarie öppettider på telefon är mån, ons och fre kl 11-14. Under sommaren gäller andra öppettider.

Under höstsäsongen kan du också köpa biljetter i biljettkassan på Lunds stadsteater. För öppettider se visitlund.se.

Datum, Tider, Plats

Söndag 29 september 2024, kl 16:00

Om 77 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • Riksteatern Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.