Lund City

I Juletid 2024

”I Juletid” levererar julkänsla ännu ett år – Årets Gästartist John Lundvik

”I Juletid”, Sveriges mest omfattande Julturné som spridit julstämning, gemenskap och musikalisk glädje i över 20 år är tillbaka. Att få leverera en konsertupplevelse där musiken, känslan och julen står i fokus till vår trogna och fantastiska publik gör oss både glada och otroligt stolta.

I år ser vi fram emot att få möta publiken än en gång och denna gång tillsammans med en av Sveriges mest älskade artister, John Lundvik, som levererar sann julkänsla med sin härliga röst och energi som gått rakt in i hjärtat på svenska folket.

John Lundvik är en välkänd och folkkär sångare, låtskrivare och musikproducent. John har en sång- och låtskrivarkarriär där han komponerat musik till såväl sig själv som till filmer, andra artister och inte minst Daniel Westlings musikaliska bröllopsgåva till Kronprinsessan Victoria, ”When You Tell The World You´re Mine” 2010.

John har tidigare medverkat i Melodifestivalen vid tre tillfällen, 2019 stod han som vinnare med låten ”Too Late For Love” och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest där han slutade på en hedervärd femte plats.

Vi är så glada att välkomna John till ”I Juletid” och ser fram emot att leverera en minnesvärd kväll i såväl kyrkor som teatrar och konserthus.

Varmt Välkomna, hoppas vi ses!

Marcos Ubeda & Magnus Johansson

Biljetter:

Köp biljetter på ticketmaster.se eller genom att ringa till Visit Lund på 046-131415 måndagar, onsdagar eller fredagar kl 11-14.

Du kan också köpa biljetter över disk i biljettkassan på Lunds Stadsteater. För öppettider se visitlund.se 

Datum, Tider, Plats

Fredag 8 november 2024, kl 19:30

Om 166 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • Guppy Entertainment

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.