Lund City

Hemliga Klubben

Hemliga Klubben ger er FESTHALT 100% på turné i vår! Efter ett hyllat debutalbum släppte de EP:n “Tänk om vi dör!” och laddar nu upp inför att släppa ny musik och en maxad turné 2024. Förbered dig på nya låtar, klassiker och självklart en hel del ös! Missa inte chansen att uppleva dem live i februari!

Hemliga Klubben består av låtskrivarna Adéle Cechal, Mattias Jonsson och Gustav ’Påsen’ Gällhagen. Sedan gruppen bildades 2018 har de hunnit släppa två EP:es och debutalbumet ’Tills alla glömt oss’ som rosades av Jan Gradvall och gav bandet en nominering som årets nykomling i 2021 års Rockbjörnen.

De lekfulla texterna ihop med energin i soundet för vidare arvet från akter som Familjen, Den Svenska Björnstammen och Veronica Maggio. Bandet har utöver den egna musiken skrivit låtar till bland annat Myra Granberg, Felicia Takman, Petter och Molly Sandén.

Hemliga Klubben har turnerat flitigt sen start, till en början som förband till akter som Bob Hund och Thomas Stenström men främst på egen hand. 2022 gjorde bandet rubriker då turnéavslutningen blev tvungen att avbrytas efter bara några låtar på grund av att publiken höll på att få dansgolvet att rasa in.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Mejeriet
  • Mejeriet
  • Pris: 250 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.