Lund City

GRAND COMEDY CLUB

Grand Comedy Club är tillbaka och konceptet är enkelt: På scen står tre komiker som gör din kväll bra mycket roligare, lite mer oförutsägbar och framför allt trevlig som tusan.

Kvällen den 27/2 bjuder på:

Thanos Fotas har på kort tid blivit en självklar del av Sveriges komikerscen. Med intensiv energi, smarta betraktelser och klockrena imitationer är det en fröjd att ha honom på Grand Comedy Club. Under åren har han synts i IFS – Invandrare för svenskar och Laxbralla, båda på SVT.

Victor Wu har troligtvis uppträtt på varenda ståupp-klubb i Sverige som är värd att nämnas. Med lugn och tydlighet levererar han träffsäkra iakttagelser om bl a kulturkrockar – som gör att man bara vill ha mer!

Hanna K Mölstad tog sig an humorn för att klara av tristessen på sitt vanliga jobb. Men nu börjar hennes vanliga jobb bli att stå på Sveriges standup-scener! Och det är en himla tur för publiken, som får smittas av hennes högenergiska driv och glada, underfundiga tankebanor.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Grand Hotel Lund
  • Anagram Live
  • Pris: 195 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.