Lund City

GRAND COMEDY CLUB

Grand Comedy Club är tillbaka och konceptet är enkelt: På scen står tre komiker som gör din kväll bra mycket roligare, lite mer oförutsägbar och framför allt trevlig som tusan.

På scenen 30/1:

Patrik Larsson är en kanske mest känd som karaktären Karsten Torebjer – Psychic medium, men är även en väletablerad komiker som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men – framför allt – fruktansvärt rolig.

Elinor Svensson hörs i poddarna Vad blir det för mord? och Jaja Podcast och nyligen dök hon upp i SVT:s Rostmacka. Hennes humor är rå med charmig finess och hon räds inte att skämta om vad som helst, även om det kan skava.

Elvira ”Gullis” Gullberg drog fram som en storm under 2023 och landande i en semifinalplats i TV4:s Talang, där hon retade gallfeber på Helena Bergström. Därefter har hon sagt obekväma ”sanningar” i SVT:s Rostmacka. Syrlig komik, som hon lindar in i fina klanger, är hennes signum. Missa inte denna stigande stjärna.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Grand Hotel Lund
  • Anagram Live
  • Pris: 195 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.