Lund City

Film – Your Name

Lund Fantastisk Filmfestival anordnar tillsammans med biograf Kino en gratis visning av filmen “Your Name “. Vi bjuder även på popcorn och saft!

När Taki vaknar så har han en känsla av att han har drömt något viktigt. Han var i ett främmande rum och i en annan kropp … en flickas kropp. I en annan del av Japan drömmer Mitsuha om ett annat liv, ett liv så långt bort från sin hemby som möjligt. Hon önskar att hon var en snygg kille från Tokyo. En dröm som besannas när hon somnar. Plötsligt lever Mitsuha Takis liv i Takis kropp och vice versa. När de vaknar har de återvänt till sig själva, men när natten kommer byter de kropp igen. Samtidigt som de, lite fumligt, försöker vänja sig vid att vara den andre så anar de att det finns en djupare orsak till varför det sker, frågan är bara vad..?

Your Name är en skimrande vacker historia, fylld av smart humor, äventyr, fantasi och ett stort romantiskt hjärta. Det är den näst mest framgångsrika japanska filmen någonsin, bara slagen av Oscarsvinnaren Spirited Away!

Rek fr 11 år

* FRI ENTRÉ MEN BILJETT BEHÖVS *
biljetter bokas på www.kino.nu och hämtas ut senast dagen innan i Kinos biljettkassa.

Datum, Tider, Plats

Söndag 4 augusti 2024, kl 15:30

Om 21 dagar
Visa fler tider...
  • Kino
  • Lund Fantastisk Filmfestival

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.