Belle Époque fyller 1 år – varmt välkomna att fira med oss!
Den 4 september firar vi att vår franska dröm i Lund fyller ett år – ett år av vin, värdskap, vardagsflärd och vällagad mat. Samtidigt har vi nöjet att presentera vår nya köksmästare, fransmannen David Castera, som bidrar med fingertoppskänsla för smaker, hantverk och det franska kökets själ.
Kvällen till ära har David satt samman en meny som hedrar både säsongen och vårt första år – en kväll fylld av textur, doft, värme och djup. Välkomna att uppleva Belle Époque i sin allra mest smakrika form.
Födelsedagsmeny 695 per person
Étagère med smårätter
– Ankleverterrine på brioche, syltade kantareller & aigre-doux
– Ostron med white caviar & citronette
– Petit chou fylld med gruyèrecrème
– Fläsksvål med chili-, vitlöks- & paprikamajonnäs
Coq au vin blanc d’Alsace
Pomme fondante – bräserad spetskål – skogsdelikatesser i persillade (svamp & vilt) – balsamicobakad ventrèche
Petit choux
Vaniljglass – pralinéfondant – rostade hasselnötter
Vi hoppas få fira med er – med bubbel i glaset, värme i salen och det bästa från det franska köket på tallriken.
Bienvenue och merci för ett magiskt första år!