Lund City

Eradikated – Officiell Releasefest: “Descendants”

Med tre starka singlar i ryggen är det nu äntligen dags för Eradikated att släppa fullängdsdebuten ”Descendants” och de bjuder in till releasefest på Mejeriet! Det blir en unik upplevelse då bandet för första (och kanske enda?) gången kommer att spela hela ”Descendants”-plattan rakt igenom.

Bandet bildades 2015 som The Generations Army och spelade väldigt ofta i Lund under början av sin karriär. Under hösten 2021 återföddes bandet under namnet Eradikated med samma medlemmar och nytt fokus – en enhetlig stil och tydligt återspegla den genre bandet representerar – rå och snabb thrash metal av modernt snitt med rötterna i den klassiska Bay Area-scenen.

För att knyta ihop kvällen har bandet själva bjudit in ett gäng 100% lokalproducerad metal av absolut högsta klass:

Wasted Shells
Bildades 2006 med målet att skriva ny och intressant musik, inspirerade av all möjlig musik som de själva tyckte om. Detta ledde till att Wasted Shells hittade sin nisch i modern thrash metal. Med precis samma ambitioner som tidigare kommer de ge dig en upplevelse live som du sent glömmer ifall du gillar riffande gitarrer, snabba tempon och avgrundsvrål. 

Through the Noise
Sedan senaste EP:n ”Tragedies”, släppt via Eclipse Records, är Through The Noise mer taggade än någonsin på att ge livescenen en högenergisk show. Förvänta er en musikalisk knock-out där intensiteten från Raised Fist möter det melodiska vemodet från In Flames. 

In Sulfur
Metalcore från den sydligaste kusten. Blandar hårt och melodiskt i en välljudande käftsmäll. Med influenser från den australienska scenen levererar de lika väl nackspärrstyngd som trallvänliga melodier.

KVÄLLENS HÅLLTIDER:
19:00: Dörrarna öppnas
19:30: In Sulfur
20:10: Through The Noise
21:00: Wasted Shells
22:00: Eradikated

Kvällen presenteras av Indie Recordings, Republic 66, Concerts Alive, Elmelid Musik och Shotluckan Lund.

Datum, Tider, Plats

Fredag 6 oktober 2023, kl 19:00

Om 8 dagar
Visa fler tider...
  • Mejeriet
  • Kulturmejeriet
  • Pris: 125 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

De senaste nyheterna, artiklarna och evenemangen skickas till din inkorg rätt ner i fickan.
© 2023
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.