Lund City

En glassodyssé med Jan Hedh

Välkommen på föredrag med allt om glass!

Jan Hedh är en av Sveriges främsta konditor- och bagarmästare med över 60 års yrkeserfarenhet. Han har också ett brinnande intresse för glass, i alla dess former. I sin nya bok Glass på riktigt: Glass, gelato, sorbeter, granitéer, parfaiter och desserter berättar Jan om alla olika sorters glass och vad som skiljer dem åt, vad man kan göra med glass, och vad som krävs för att göra riktigt bra glass själv. I boken finns över 300 olika recept men också tips på hur du experimenterar och utvecklar dina egna smaker i en oändlig mängd kombinationer.

Med sina erfarenheter från glassuniversitetet i Bologna, otaliga konditorier och kök runt om i världen tar han med oss på en söt och härligt frusen glassodyssé.

Begränsat antal biljetter, max 120 platser. Entré till museet ingår i biljettpriset!

Biljettpriser: Vuxen 150 kr, pensionär och student 100 kr, Kulturens medlemmar 50 kr. Besökare 0–18 år har fri entré men behöver boka plats.

Förköp biljett

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till programstart.

Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort/studentkort i entrén om du väljer en rabatterad vuxenbiljett. Kulturarvskortet gäller inte för förköp till evenemang.

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.

Datum, Tider, Plats

Lördag 15 juni 2024, kl 13:00

Om 27 dagar
Visa fler tider...
  • Kulturen i Lund
  • Kulturen i Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.