Lund City

DRYCKESPROVNING MED JONAS BRONCK´S SPIRITS

Utvalda onsdagar, när Negroni Bar och vår á la carte-restaurang har öppet, erbjuder vi under hösten en rad intressanta gästspel & dryckesprovningar.

Jonas Brunck var en äventyrlig bonnapåg som emigrerade från Småland för att utforska möjligheterna i Amerika. Där lyckades han köpa lite mark som senare kom att döpas till Broncks Country – det vi idag känner till som stadsdelen Bronx. En annan äventyrlig själ är Jiri Holaseck som tillsammans med sin fru tar till vara på naturens resurser.  Inte långt ifrån den by i Småland som Jonas växte upp i, hyllar Jiri honom med destillat från naturen. Jonas Bronck´s Spirits tillverkar bland annat björksprit, granlikör & aronialikör. Alla dessa finns även som alkoholfria varianter.

Han kommer tillsammans med vår barmästare, Alexander, låta er testa skogens smaker i flytande format. 3 goda drinkar med alkohol och 1 alkoholfri blandas fram med kuriosa från Jiri om allt vad moder natur erbjuder hemma hos honom.

PRIS

595:- per person. Provningen börjar 17.00 och varar i cirka 90 minuter.
Paket finns med provning samt en fast två-rätters middag om 1095:- per person, för en fulländad afton.

Datum, Tider, Plats

Onsdag 17 april 2024, kl 17:00

Om 4 dagar
Visa fler tider...
  • Hypoteket
  • Hypoteket
  • Pris: 595:- kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.