Lund City

Det har aldrig funnits en kvinna som Anna Karenina

Hon är passionen, hungern och vanvettet. Hon är Anna Karenina. 

Hon är inte olycklig. Men inte heller lycklig. Visst finns det kärlek i Anna Kareninas äktenskap, bara inte den där euforiska, för djävliga, underbara och passionerade kärleken. Den som hon inte ens vet att hon saknar, innan hon träffar greve Vronsky och hela livet vänds upp och ned. Den stora passionen drabbar dem och de inleder en förbjuden kärleksaffär. Anna fylls av liv, lust och längtan. Av svartsjuka, tvivel och kval. Hon som har make och barn, vad ska hon göra nu? Det hon känner, det går bara inte att o-känna. Anna Karenina ställs inför ett ödesmättat val. Vad är priset för en passion så stark att varken hon själv, eller världen runt omkring, blir sig lik efter den?

En samproduktion mellan Riksteatern och Orionteatern.  

Föreställningen syntolkas

Om du önskar syntolkning av denna föreställning är det viktigt att du väljer rätt pristyp; ta en av de som heter Syntolkning. Om du vill ha hjälp med att boka kan du kontakta Visit Lund AB på 046-13 14 15.

Köp biljetter på ticketmaster.se eller genom att ringa Visit Lund på 046–131415 vardagar kl. 11-15.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • Riksteatern Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.