Lund City

Demob Happy (UK) + Al Costelloe (UK)

DEMOB HAPPY (UK)

Trion bildades 2008 i Newcastle och består av Matthew Marcantonio (basist, sångare) Adam Godfrey (gitarr, sång) och Tom Armstrong (trummor, sång). Bandet har cementerat en plats som ett av de mest lovande rockbanden i Storbritannien med över 35 miljoner streams.

Demob Happy kombinerar catchy melodier med intensiva gitarriff och kraftfull sång i sin musik. En grym mix av Alternativ-Rock, Indie-Rock, Shoegaze och Stoner Metal. Bandet är aktuella med drömmiga distade singeln ‘Pictures Of You’ och första singeln ‘Voodoo Science’ från kommande albumet ‘Divine Machines’ som släpps i maj. Bandet är kända för sina energiska och dynamiska liveframträdanden.

AL COSTELLOE (UK)

Londonartisten Al Costelloe, tidigare ena halvan av shoegazeduon Big Deal, har spelat i många olika konstellationer. 2023 släpper hon sin första solo-EP och första singeln ”Badmouth” är drömmig indiepop om bittra konversationer med ett ex. Motiverad av en önskan om att äntligen få göra musik med full kreativ kontroll markerar Costelloes nya project en ny era för artisten. Al Costelloe för tankarna till artister som Phoebe Bridgers, Alvvays och Best Coast.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Pris: 240 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.