Lund City

Christopher (DK)

Efter en slutsåld spelning på Nalen förra året är danska stjärnskottet Christopher tillbaka i Sverige! Christophers resa började när han imponerade skivbolagscheferna på EMI Records/Parlophone med sina oinspelade låtar vid 19 års ålder, vilket resulterade i ett skivkontrakt. Trots den blygsamhet som präglar den danska kulturen stack Christopher ut med sin talang, sin drivkraft och sitt smittande leende. Christophers resa har kännetecknats av att överträffa förväntningarna och vinna flera prestigefyllda priser. Hans musikaliska talang har gett honom över 3 miljarder streams över hela världen.

Den danske sångaren och skådespelaren gjorde en fängslande debut i filmvärlden med huvudrollen i Netflix-produktionen “A Beautiful Life.” Christopher komponerade även och framförde det mycket populära soundtracket för filmen. När “A Beautiful Life” hade premiär globalt på Netflix steg den snabbt till att bli #1 på plattformen, vilket resulterade i kritikerhyllningar och listplaceringar i länder över hela världen. Under 2024 kommer han att släppa ny musik med singeln “ONE” som släpps den 26 april, och han kommer att vara tillbaka på turné och spela på ännu större arenor och festivaler i många europeiska länder samt Sydkorea.

Datum, Tider, Plats

Torsdag 7 november 2024, kl 20:00

Om 165 dagar
Visa fler tider...
  • Mejeriet
  • Mejeriet
  • Pris: 425 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.