Lund City

Aldrig Ensam Show

ALDRIG ENSAM SHOW – En föreställning som räddar liv

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av ideella organisationen Aldrig Ensam. Axel Schylström är en av Sveriges främsta artister, låtskrivare & föreläsare.

I Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa – något av det mest tabubelagda som finns. 2 timmar av musik, humor och gripande monologer gör detta komplicerade ämne mindre laddat och mer hanterbart.

I föreställningen får publiken ta del av Charlies & Axels personliga erfarenheter av psykisk ohälsa. Vi följer Charlie genom självmordsförsöket som ledde till vård i respirator – och på hans resa tillbaka till livet igen. Axel lämnar ingen oberörd genom när han delar med sig av sin livshistoria: Olyckan som nästan kostade honom livet, vägen tillbaka – och det svåra livet som en av Sveriges värst brännskadade personer.

Charlies och Axels gripande, men trots allt hoppfulla livshistorier – kombinerat med intima musiknummer, visuella effekter och en stor portion humor – skapar en show som trollbinder, utbildar och ger minnen för livet.

Biljetter:
Köp biljetter på ticketmaster.se eller genom att ringa till Visit Lund på 046-131415. Ordinarie öppettider på telefon är mån, ons och fre kl 11-14.
Du kan också köpa biljetter i biljettkassan på Lunds Stadsteater. För öppettider se visitlund.se  

Datum, Tider, Plats

Onsdag 20 november 2024, kl 19:00

Om 185 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • Aldrig Ensam

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.