Lund City

Ahmed Berhan – INGET DRIV!

Årets komiker Ahmed Berhan åker på sin första soloturné – INGET DRIV

-Vad drömmer en person utan driv om? Kom och se en dröm gå i uppfyllelse, min första soloturné.
När Ahmed Berhan var 13 år hörde han Chris Rocks standup-show på en CD-skiva och började älska konstformen. 9 juli 2006 fick Ahmed chansen att för första gången själv testa stand up på en scen och var efter det helt fast. Det var det roligaste han någonsin gjort. Ahmed har sedan dess bland annat medverkat i Släng dig i brunnen, Comedy Central, RawComedy Club och gjort 8 utsålda turnéer med den populära humortrion SEMST som förutom Ahmed består av Jonatan Unge och Branne Pavlovic. Han har med andra ord stått på scenen och kört standup en hel del sen kvällen i källaren 2006 men har aldrig tagit steget ut och turnerat med en egen show förrän nu! 

I höst åker Ahmed ut på sin första, alldeles egna soloshow runt om i Sverige. Ahmed är en hyllad komiker och skådespelare. 2023 gjorde han ett uppmärksammat sommarprat i Sommar i P1 och blev tvåfaldig vinnare av Det Svenska Humorpriset där han utsågs till Årets manliga komiker och hans populära SVT-program IFS (Invandrare för svenskar) utsågs till Årets humorprogram. Ahmed har också synts och hörts i flera radio-och TV-program genom åren, bland annat Morgonpasset i P3, Tankesmedjan i P3, Parlamentet, 1 mot Sverige och som skådespelare i Tv-produktioner som Bert och Kontoret samt spelat huvudroll i filmen ”Hjärtat” och i pjäsen ”8 kvadrat”.

Lunds Stadsteater 12 oktober
Dörrarna öppnas 19.30

Datum, Tider, Plats

Lördag 12 oktober 2024, kl 20:00

Om 145 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • Lunds Stadsteater & United Stage

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.