Lund City

Act of Grace + Support: What have we done?

Jazz, Blues, Soul, Rock´n Roll – alla har de sitt musikaliska ursprung i afro-amerikanska spirituals- och i gospelmusiken, som förmedlar “Good news in bad times!”

Kvällens huvudakt Act of Grace är en Malmöbaserad gospelkör vars ledord är Music and Purpose – att genom musikens inneboende kraft sprida glädje och hopp! Act of Grace sjunger främst gospel, i både kyrkor och på klubbar, men syntes också nyligen tillsammans med Carola i Melodifestivalen. Kvällen utlovar både gospelklassiker som inbjuder till allsång och ordentligt “Holy Ghost Crazy Noice!”. Körledare Sara Ekdahl har ägnat sitt liv åt sång och gospelmusik. Hon har arbetat ett kvarts sekel på Glimåkra folkhögskola och är utbildad sångpedagog och körledare. Sara frilansar även i olika musikaliska konstellationer, som t.ex gruppen MaJoy som blev stora redan på 90-talet.

I ryggen har de ett batteri av erfarna Malmömusiker:
Piano – Daniel Karlsson
Bas – Mattias Wiborn
Trummor – Markus Nilsson
Orgel– Ola Hedén

Kvällen support är unga Lundabandet What have we done? som ger instrumental musik i en härligt galen mix av jazz, metal, pop, rock och progg. Bandet består av Benjamin Brink, Tobias Gröhn, Johannes Gröhn och Hjalmar Wettermark

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Pris: 125 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.