Lund City

A True Rock n’ Roll Christmas Show

The Boppers & Rockabilly Fabulous är tillbaka med A True Rock n’ Roll Christmas Show 2024!

Rock-Doo-Wop-kungarna The Boppers och powertjejerna Rockabilly Fabulous följer upp förra årets succéshow med en ny landsomfattande turné, och i år ansluter sångerskan Jannica Fernström till artistpaketet.

De är ett sammansvetsat gäng som tillsammans utlovar en glittrande och sprakande julshow, med massor av genuin rock´n roll och nostalgi för alla rockälskare. The Boppers är legendariska med sin mix av rock’n roll, karisma och stämsång och tillsammans framför artisterna både klassiska och rockiga jullåtar, samt härliga sprakande shownummer!

Till årets julshow planeras en hyllning till rockikonen Jerry Williams och det bjuds naturligtvis också på många hits från åren som gått. Detta fantastiska artistpaket garanterar årets svängigaste julshow, något utöver det vanliga, publiken kommer att bjudas på ett härligt gung som gör att ingen kan sitta still.

Biljetter:
Köp biljetter på ticketmaster.se eller genom att ringa till Visit Lund på 046-131415 måndagar, onsdagar eller fredagar kl 11-14.
Du kan också köpa biljetter i biljettkassan på Lunds Stadsteater. För öppettider se visitlund.se

Datum, Tider, Plats

Torsdag 12 december 2024, kl 19:30

Om 200 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • Guppy Entertainment

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.