Vi använder cookies (kakor) för att hjälpa dig att navigera effektivt och utföra vissa funktioner. Du hittar detaljerad information om alla cookies under respektive samtyckeskategori nedan.
De cookies som är kategoriserade som ”Nödvändiga” lagras i din webbläsare eftersom de är nödvändiga för att möjliggöra de grundläggande funktionerna på webbplatsen....
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
De flesta vet att det vi äter har en påverkan på hälsan, men hur kan vi se till att maten är hållbar för vår hälsa och vår miljö?
Anna Stubbendorff är doktorand i medicin i Lund och deltar i Lunds universitets forskarskola Agenda 2030. Hon undersöker hur man med hjälp av en föreslagen kost både kan vara mer miljömässigt hållbar och förhindra kostrelaterade kroniska sjukdomar som cancer eller hjärt-kärlsjukdomar.
Arrangeras i samarbete med Lunds Naturskyddsförening och Lunds universitets Hållbarhetsforum. En del av Miljöföreläsningsserien. Fri entré, ingen föranmälan.