Vi använder cookies (kakor) för att hjälpa dig att navigera effektivt och utföra vissa funktioner. Du hittar detaljerad information om alla cookies under respektive samtyckeskategori nedan.
De cookies som är kategoriserade som ”Nödvändiga” lagras i din webbläsare eftersom de är nödvändiga för att möjliggöra de grundläggande funktionerna på webbplatsen....
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Välkommen på föredrag!
Under flera decennier har Jan Hedh varit aktuell som bagare, konditor och chokladexpert. Han har vunnit många priser både för sina företag och sina kokböcker. Idag berättar han om sin yrkesresa som bland annat lett fram till fabriken Hedh-Escalante Chocolatier som ligger i Lund. Där tillverkas praliner, småkakor med mera som exporteras internationellt. I Auditoriet.
Ingen förhandsbokning, ingår i entrépriset. 120 platser. Först till kvarn – hämta klistermärke i entrén.