Köp presentkort

Ge bort lyxen att få välja present själv bland butiker, caféer, restauranger, hotell, frisörer och upplevelser i hjärtat av Lund! Julklapp, företagspresent, födelsedag eller bara som en överraskning! För dig som är företagare är presentkort till anställda skattefria upp till 450 kr inkl. moms.

Presentkortet säljs i vår automat i Saluhallen, placerad i entrén från Botulfsplatsen som är öppen måndag-torsdag kl. 10-21, fredag-lördag kl. 10-22 och söndag kl. 12-20. Kort som du köper i automaten laddas direkt och den tillkommande avgiften är 10 kr per kort. Konvolut ingår ej. 

Genom formuläret nedan beställer du presentkort som skickas per post inom två arbetsdagar. Som säkerhetsåtgärd skickas alla presentkort oladdade. När du betalar fakturan bekräftar du att du mottagit korten. Korten laddas när vi registrerat din betalning.

Det här får du om du beställer presentkort på lundcity.se!

Kortet levereras med konvolut med ett grafiskt mönster med detaljer hämtade ur Lunds husfasader. Presentkortet är fäst inuti, där det också finns möjlighet att skriva vem kortet är till och från samt vilket belopp kortet laddats med. Kortet fungerar som ett VISA-kort utan kod och kan användas i anslutna butiker.

Välj “företag” om du vill göra en företagsbeställning. Då kan du välja separat faktura- och leveransadress. VIKTIGT: Kortet är giltigt i ett år. Vi ses i Lund City!