Lund City

Ostabengtsons Julkorgar

På Ostabengtson har vi en lång tradition av att skapa enastående smakupplevelser, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra julkorgar som den perfekta gåvan till ditt företag. Julen är en tid för att uppskatta och tacka dina medarbetare, kunder och affärspartners, och inget uttrycker din uppskattning bättre än en lyxig julkorg från Ostabengtson.

Våra julkorgar är skräddarsydda för att tillfredsställa de mest kräsna smaklökarna och skapa minnesvärda stunder. Varje korg är noggrant utformad med en blandning av våra bästa ostar, hembakade delikatesser och läckra marmelader. Oavsett om du letar efter en klassisk julostbricka, en extravagant gourmetupplevelse eller något däremellan, har vi en julkorg som passar perfekt för dig.

När du väljer en julkorg från Ostabengtson väljer du kvalitet, smak och presentation. Våra produkter är handplockade för att säkerställa att varje korg innehåller de finaste delikatesser som vårt sortiment har att erbjuda. Vi tror att mat är mer än bara näring – det är en upplevelse som förenar människor och skapar minnen.

Du kan beställa din korg via länken: https://forms.gle/j2mrJQ5Ety9uzHRs5

Datum, Tider, Plats

Onsdag 1 november 2023, kl 00:00

För 30 dagar sedan
Visa fler tider...
  • Ostabengtson
  • Ostabengtson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

De senaste nyheterna, artiklarna och evenemangen skickas till din inkorg rätt ner i fickan.
© 2023
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.